Kansere karşı pedal çevirdiler

Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği öncülüğünde kansere karşı farkındalık oluşturmak amacı ile içerisinde Trabzon’un da bulunduğu birçok ilde ‘Bisiklet Korteji’ düzenlendi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden TRABİTAŞ A.Ş. de verdiği bisiklet desteği ile etkinliğe katkı sundu.

03 Şubat 2020 Pazartesi 13:14
Kansere karşı pedal çevirdiler

Trabzon, İstanbul, İzmir, Ankara ve Samsun’da düzenlenen ‘Orange Vest Cyclists’ isimli etkinlikte turuncu yelekler giyilerek, balonlar ve pankartlar eşliğinde bisiklet sürülerek kansere karşı farkındalık gösterisi düzenlendi. Etkinlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden TRABİTAŞ A.Ş. de bisiklet desteği verdi. Organizasyonla ilgili açıklama yapan Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği yetkilileri, “4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeniyle kanserle mücadele eden yüzlerce kurum, kuruluş, dernek ve örgütün bir araya gelerek oluşturduğu Uluslararası Kanserle Mücadele Örgütü (UICC) tarafından ‘kanserle ilgili farkındalığın ve bilinç düzeyinin artmasını sağlamak ve ‘doğruların herkese ulaşmasını hedeflemek’ amacıyla düzenlediğimiz etkinlik büyük ilgi gördü. Kanserle mücadelede farkındalık yaratmak için yaptığımız faaliyetlere hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.