Karabağ Zaferi Türkav’ Da Kutlandı

09 Kasım 2021 Salı 10:42
Karabağ Zaferi Türkav’ Da Kutlandı

Türkiye Kamu Çalışanları kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Trabzon Şubesince Azerbaycan Karabağ Zaferi kutlandı. Kur’an tilavetiyle başlayan programda günün anlamı yapılan konuşmalarla anlatıldı. Kur’an tilaveti, dua ve tatlı ikramı ile Karabağ zaferinin yıl dönümü yâd edildi. MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve Yönetim Kurulu, MHP Ortahisar Yönetim Kurulu, TÜRKAV Yönetim kurulu ile üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan KURU konuşmasında Azerbaycan Zaferinin birinci yıldönümünde burada bu anlamlı günü hep beraber yaşamaktayız. Katılımınıza TÜRKAV adına teşekkür ederim. İşgal edilen Karabağ’ın geriye alınması tarihi bir hakkın teslimi olmuştur.
İtin kavgası et,
Yiğidin kavgası devlet içindir.
İt kemikle avunur,
Yiğit Vatanını Savunur.

Vatanını savunan Azerbaycan tarihe not düşmüştür. Okunan Kur’an ve yapılan duaları Allah kabul eylesin. TÜRKAV; Türk dünyasının meseleleriyle ilgilenen, ehemniyet veren ve kamuoyuna taşıyan kurum olma özelliğine sahiptir. TÜRKAV misyonuyla bu anlayışa ehemniyet vermektedir. İnsanı ve milli varlıkla hakları teminat altına almanın en önemli gerçekçiliğinden biriside BİLGİYE SAHİP OLMAKTIR. Tarih yapan, fakat yazamayan milletin tarihlerini yabancılar istedikleri gibi yazarlar. Bilindiği üzere askeri ve siyasi tarihi parlak olan Türk Milleti günümüzde başarısını korumak durumundadır. Kardeş Azerbaycan’ın Karabağ Zafer yıldönümünü kutlarken, Şehit olanlara Allah’ tan rahmet, gazilere de sağlık diliyoruz.

Son Güncelleme: 09.11.2021 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.