Karavanlar 18 Temmuz’da Haçka Yaylası’nda buluşacak

Türkiye’nin çeşitli yörelerinden gelecek olan karavan tutkunları 18 Temmuz’da Trabzon’un Haçka Yaylası’nda buluşacak.

27 Haziran 2019 Perşembe 11:14
Karavanlar 18 Temmuz’da Haçka Yaylası’nda buluşacak

Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği Trabzon Sorumlusu Şeref Akbal, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Akbal, 18 – 21 Temmuz tarihleri arasında tüm Türkiye’den gelecek olan karavanların Haçka Yaylası Kamena mevkiinde toplanacağını belirterek, “Etkinliğimize 100’e yakın karavan sahibinin araçlarıyla katılmasını bekliyoruz” dedi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, karavan turizminin dünyada önemli bir yer tuttuğunu ifade ederek, “Turizmin çeşitlendirilmesi çalışmaları kapsamında karavan turizmini de önemsiyoruz. İlçeler bazında yapılmasını istediğimiz turizm master planlarında karavan alanlarının da olmasına dikkat ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.