Kardeşlik bağları gelişti

Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, kardeş şehir Konya-Beyşehir’de 15.’si düzenlenen Beyşehir Göl Festivali’ne katıldı.

29 Temmuz 2019 Pazartesi 13:47
Kardeşlik bağları gelişti

Konya-Beyşehir’de 15.’si düzenlenen Beyşehir Göl Festivali’nde konuşan Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, ”Sayın Belediye Başkanım, protokolün çok kıymetli üyeleri, kardeş şehrin Beyşehir’in değerli vatandaşları. Sizleri en kalbi duygularımla muhabbetlerimle selamlıyorum. Sözlerimin hemen başında sizlere Kültür Sanat Turizm Spor şehri, horonun başkenti Akçaabat’ımızın Belediye Başkanı Sayın Osman Nuri Ekim ‘ in ve tüm Akçaabat halkının selamlarını iletmek istiyorum. Festivaller düzenlendikleri yerlerin doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel değerlerini, geleneklerini tanıtmak, aynı zamanda sosyal yaşantısını renklendirmek ve orada yaşayan vatandaşlarla gurbetçi hemşerilerini bir araya getirmek amacıyla düzenlenir. Bugün burada 15. Beyşehir Göl Festivali düzenleniyor. Gerçekten çok güzel, büyük bir organizasyon. Bizler de Beyşehir’le kardeş şehir olan Akçaabat’ı temsilen burada bulunuyoruz. Geçen hafta Akçaabat’ta 29. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk oyunları festivalini gerçekleştirdik. Beyşehir’i temsilen Beyşehir Meclis Üyesi İsmail Usta beyefendi bizlerle beraberdi. İnşallah kendilerini memnun etmişizdir. Bizleri kırmayarak festivalimize teşrif ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice festivallerde daha geniş katılımlı bir araya geliriz. Sözlerimi fazla uzatmak istemiyorum. Bizleri bu güzel organizasyona davet eden kardeş şehir Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’a çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu büyük festivalde emeği geçenlere, festivale katkı sağlayanlara ve tüm Beyşehirli kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Kardeşliğimiz, dostluğumuz, muhabbetimiz hiç eksilmesin dileğiyle. Kalın sağlıcakla...” şeklinde konuştu.

Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, konuşmanın ardından Akçaabat’ın simgesi haline gelen Ortamahalle tablosunu kardeş şehrimize hediye ederken Kardeş Şehir Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır da günün anısına Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir’e tablo hediye etti.

Son Güncelleme: 29.07.2019 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.