Kasapoğlu’nu ziyaret ettiler

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Av. Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu, gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti

01 Kasım 2019 Cuma 11:06
Kasapoğlu’nu ziyaret ettiler

AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile birlikte Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Milletvekili Cora Kasapoğlu ile Trabzon’da devam eden yatırımlarla ilgili talepleri ilettiklerini belirtti.

Milletvekili Ayvazoğlu da, “Milletvekilimiz Salih Cora ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Beyefendiyi ziyaret ederek bakanlıklarının ilgi alanına giren konularda şehrimizde yapılan, yapımı devam eden ve yapılacak projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Sayın bakanımıza ilgi ve alakalarından ötürü şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.