''Kaymakam Şahan İlk Ziyaretini Akçiriş’e Yaptı''

18 Eylül 2021 Cumartesi 11:06
''Kaymakam Şahan İlk Ziyaretini Akçiriş’e Yaptı''

Trabzon Şalpazarı Kaymakamlığı görevine atanan Zekeriya Murat Şahan Eylül ayının ilk haftasında görevine başladı. Şalpazarına yeni atanan Kaymakam Zekeriya Murat Şahan ilçede ilk ziyaretini Akçiriş Mahallesine yaptı ve ilk Cuma namazını ilçe genelinde burada eda etti.

Kaymakamın ziyareti Cami cemaatini memnun ederken Kaymakam Şahan da duyduğu ilgiden memnun oldu. Camii imamı Resul hoca kaymakam ve Cami cemaatine 40 yıl hatırı olan kahve ikramında bulundu. Şalpazarı Kaymakamlığına yeni atanan Kaymakam Zekeriya Murat Şahan’in Akçiriş Cami cemaatiyle ile sohbet etmesi akabinde de mahallenin yaşlılarından Hacı Mustafa Şirin’in İlçe kaymakamının güler yüzlü ve sohbetinden duyduğu memnuniyeti belirterek sayın kaymakamım seni tebrik ederiz İlçeye yeni göreve başlamanızdan dolayı başarılar dileriz. Kaymakam Şahan’da bizler sizlerin emrindeyiz İlçeye geldiğiniz zaman yanıma uğrayarak bir kahvemi içebilirsiniz diyerek yine gelme sözü vererek Akçiriş mahallesinden ayrıldı.

Son Güncelleme: 18.09.2021 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.