Kemerkaya ailesinin acı günü

TÜFAD kurucu Başkanı , Trabzonspor’un eski yüzme hocası ve Divan Kurulu üyesi Muharrem Kemerkaya son yolculuğuna uğurlandı.

07 Temmuz 2019 Pazar 16:29
Kemerkaya ailesinin acı günü

TÜFAD kurucu Başkanı , Trabzonspor’un eski yüzme hocası ve Divan Kurulu üyesi  Muharrem Kemerkaya  son yolculuğuna uğurlandı.

İskenderpaşa Camii’nde düzenlenen cenaze törenine ailesi ve  yakınlarının yanı sıra Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu,Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,Mhp Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım,Trabzonspor  Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Trabzonsporlu yöneticiler,Bahadır Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Selahittin Bahadır ,iş ve spor dünyasının önde gelenleri ile vatandaşlar katıldı.

İskenderpaşa Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Merhum Muharrem Kemerkaya toprağa verildi.

Son Güncelleme: 08.07.2019 09:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.