Kendileri küçük yürekleri büyük

Akçaabat Atatürk İlköğretim Okulu 2. ve 4. Sınıf öğrencileri okul çevresinde buldukları bir miktar parayı, Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne teslim ettiler.

17 Ekim 2019 Perşembe 13:48
Kendileri küçük yürekleri büyük

Bisiklet sürerken okul çevresinde buldukları parayı Zabıta Müdürlüğü’ne teslim eden koca yürekli çocuklar gönülleri fetheden bir davranışa imza attılar. Paranın düşürülmüş olduğunu düşünen çocuklar vakit kaybetmeden Zabıtaya giderek durumu anlattılar ve ardından sahibine verilmek üzere parayı tutanakla zabıta ekiplerine verdiler.

Zabıta ekiplerince tutanakla kayıt altına alınan para anons edildi. Sahibin Zabıta ekiplerinden teslim alması bekleniyor.

Çocukların bu davranışını takdire şayan bulan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Güzel ahlakı öğrenmiş ve aileleri tarafından güzel yetiştirilmiş çocuklarımızı ve ailelerini tebrik ediyorum. Bu zihniyette gençlere her zaman insanlığın ihtiyacı olacaktır. Küçük yaşlarına rağmen yüce gönüllülükleriyle kalplerimize taht kuran minikler, herkese örnek olacak bir davranış sergilediler.” Şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.