‘Kimsenin değil’ dava adamıyım

Adaylığını açıklayan CHP’li Hacısalihoğlu’ndan çarpıcı açıklama.CHP’li Ömer Hacısalihoğlu, “Ben kişilerin değil partinin adamıyım. Dava adamıyım. Sadece partim ve şehrim için çalışacağım. Asla kişilerin adayı değilim, partimin adayıyım” dedi

31 Ekim 2017 Salı 09:50
‘Kimsenin değil’ dava adamıyım

SADECE PARTİM VE ŞEHRİM…

CHP Ortahisar İlçe Örgütü’nde 3 Aralık’ta yapılacak olan kongrede adaylığını açıklayan CHP Trabzon İl Başkanvekili Celal Akaç’ın ardından CHP Trabzon eski il başkan yardımcısı Ömer Hacısalihoğlu’da adaylığını açıkladı. Hacısalihoğlu çarpıcı açıklamalarda bulunarak “Ben kişilerin değil partinin adamıyım. Dava adamıyım. Sadece partim ve şehrim için çalışacağım. Asla kişilerin adayı değilim, partimin adayıyım” dedi.

İşte Hacısalihoğlu’nun açıklamaları:

HEDEF ORTAHİSAR BELEDİYESİ

Örgütlerimizde biraz yıpranmışlık var. Şimdi de seçim zamanı. Yorulan arkadaşların yerine genç, dinamik, şehre ve siyasete bir şeyler katabilecek arkadaşlarla beraber yürüyeceğiz. Projelerimiz olacak. Amacımız, siyaset yapmaktan ziyade doğruları söyleyip şehrin önünü açmak olacak. Örgüt olarak hedefimizde ise yerel seçimde Ortahisar Belediyesi’ni almak olacak. Ortahisar için iyi bir adayla yola çıkacağız

YENİ YÜZLERE İHTİYAÇ VAR

Delegelerle çalışmalarımı sürdürüyorum. Önümüzdeki hafta adaylığımı açıklayacağım. İyi bir enerji yakaladık. Bu enerji ile birlikte güzel işler yapacağız. Trabzon’umuzun her türlü sorununu masaya yatıracağız; bunları irdeleyeceğiz; yeri geldiğinde eleştireceğiz ama kent adına atılan doğru adımları da alkışlarız. Siyaseti kırmak, dökmek için değil, Trabzon’da güzel hizmetlerin yapılması için yapacağız. Trabzon’da hem yeni yüzler ortaya çıksın hem yeni fikirler oluşsun hem de yeni projeler ortaya çıksın. Bundan şehrimiz karlı çıkar. Siyaset şehrin önünü açmalı, kapatmamalı.

BİRİLERİ DESTEKLEYEBİLİR AMA…

Biz partimizi ve şehrimizi çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Madem ki bu şehir binlerce yıllık kadim bir şehir,  bu kadim şehrimizi o hak ettiği yere getirmek için ekibimizle birlikte gayretli bir şekilde çalışacağız.  Ben kişilerin değil partinin adamıyım. Dava adamıyım. Sadece partim ve şehrim için çalışacağım. Asla kişilerin adayı değilim, partimin adayıyım. Beni birileri destekleyebilir ama bu normaldir. Birilerinin beni desteklemesi onların adamı olduğum anlamına gelmez.

SONNOKTA GAZETESİ Hüseyin TERZİ

Son Güncelleme: 31.10.2017 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.