Kırsal ilçelerimize pozitif ayrımcılık yapmak istiyoruz

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, sahile sınırı olmayan kırsal ilçelere pozitif ayrıcalık yapmak istediklerini bildirdi.

01 Aralık 2019 Pazar 12:47
Kırsal ilçelerimize pozitif ayrımcılık yapmak istiyoruz

Çaykara ilçesinin Yeşilalan Mahallesi-Tufa Yaylası yolunda, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilmekte olan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Zorluoğlu, "5 yılda yapacağımız çalışmalarla yol sorunlarını büyük oranda çözmüş olacağız" dedi.

Söz konusu yolda devlet millet işbirliği ile çok kaliteli bir çalışma yapıldığını vurgulayan Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile birikte hayırsever işadamı Yaşar Şahin ve Çaykara Belediyesine teşekkür etti. 

Devlet millet işbirliği ile kaliteli işler yapılabildiğinin bir kez daha görüldüğünü ifade eden Zorluoğlu şunları kaydetti: "Bugün yol çalışmalarımızı yerinde inceleme fırsatı bulduk. Hem kalite olarak, hem iş büyüklüğü olarak güzel çalışmalar yapıldığını yerinde görmüş olduk. İlgili amirlerimizden işçimize kadar herkese yürekten teşekkür ediyorum. Şimdi burada da görüyoruz, çok kaliteli bir asfaltlama çalışması yapılıyor. İnşallah ufak tefek eksikleri tamamlandığında uzun yıllar bu hatta bir yol problemi olmayacak. Burada bir devlet millet işbirliği var. Hayırsever vatandaşlarımız tarafından da ciddi bir katkı sağlandı. Yaşar Bey'e yürekten teşekkür ediyoruz. Bugün asfaltını serdiğimiz bu yolda altyapıyı büyük oranda Yaşar Bey'in sağladığı maddi imkanlarla, Çaykara Belediyemizin destekleri ile gerçekleştirdik. Zaten bu tür güzel eserler, güç birliği ile ortaya çıkar. Muhtarlarımız sürekli bu işleri takip ediyorlar. Eksikleri de gidermeye çalışıyorlar. Hakikaten bu yolun kalitesi gösteriyor ki, işbirliği ile bu tür kaliteli işler yapılabiliyor. Büyükşehir Belediyesi olarak, sahile sınırı olmayan kırsal ilçelerimize, Çaykara, Köprübaşı, Dernekpazarı, Hayrat, Tonya, Şalpazarı, Düzköy, Maçka ilçelerimize biraz daha pozitif ayrıcalık yapmak istiyoruz. 2020 yatırım programımızda da çok güzel yol çalışmalarımız olacak. İnşallah bu şekilde 5 yılda yol meselelerini büyük oranda çözmüş olacağız."

Başkan Zorluoğlu'nun Çaykara'daki temaslarında Çaykara Belediye Başkanı Hanifi Tok, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Genel Sekreter Yardım Gürcan Başar ve Yol Yapım Bakım Onarım Dairesi Başkanı Hüseyin Türker hazır bulundu.

Son Güncelleme: 01.12.2019 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.