KKTC Başkonsolosu Özkan’dan TTSO’ya ziyaret

16 Eylül 2021 Perşembe 14:40
KKTC Başkonsolosu Özkan’dan TTSO’ya ziyaret

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Trabzon Başkonsolosluğu görevine atanan Erhan Özkan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti.

TTSO Meclis Katip Üyesi Ali Birinci ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Zeki Solak’ın de yer aldığı ziyarette, Trabzon ile KKTC arasında yapılabilecek işbirlikleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Hacısalihoğlu, Trabzon’un tarihi, ticaret ve sanayisi hakkında Başkonsolos Özkan’a detaylı bilgi verdi. Hacısalihoğlu, “Trabzon ile KKTC arasındaki ilişkiler her zaman yakın olmuştur. Özellikle direkt uçak seferleri varken büyük bir turizm ve iş dünyası hareketi vardı. Direkt uçak seferlerinin yeniden başlaması en büyük dileğimiz” dedi.

Başkonsolos Özkan da Trabzon’daki iş dünyası KKTC arasındaki iş olanaklarını değerlendirmek istediklerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.