KKTC bizim vazgeçilmezimizdir

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Halkın Partisi Milletvekili Mesut Genç'i makamında kabul etti.

27 Temmuz 2018 Cuma 10:41
KKTC bizim vazgeçilmezimizdir

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Halkın Partisi Milletvekili Mesut Genç'i makamında kabul etti. Aslen Trabzonlu olan Milletvekili Genç, Trabzon’a her gelişinde şehri daha da gelişmiş olarak gördüğünü ifade ederken Başkan Gümrükçüoğlu’nu çalışmalarından ötürü kutladı. Genç’ten KKTC’de yaşanan gelişmeler hakkında ayrıntılı bilgi alan Gümrükçüoğlu ise anavatan Türkiye’nin her zaman yavru vatanın yanında olduğunu ifade etti. Gümrükçüoğlu, “KKTC bizim vazgeçilmezimizdir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.