Konak var konuk yok

Pertev Paşa Konuk Evi ile ilgili konuşan mahalle sakinleri, “Konak inşaatı bitti ancak burada biz konuk göremedik” diye duruma tepki gösterirken vakıf iddiası da kafa karıştırdı.

11 Kasım 2019 Pazartesi 09:33
Konak var konuk yok

TABELA NEREDE?

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Ortahisar Mahallesi’nde geçtiğimiz yıllarda yüksek bedelle yaptırılan Pertev Paşa Konuk Evi ile ilgili mahalle sakinleri tepkilerini dile getirdi. Mahalleli, Pertev Paşa Konuk Evi inşaatının birkaç yıl önce bitmiş olmasına rağmen halen ne amaçla kullanıldığına dair bilgi sahibi olmadıkları gibi çevrede bina ilgili de bir tabela dahi asılmadığını dile getirdi.

VAKIF İDDİASI

Mahalle sakinleri, “Bu binanın devlete ait olduğunu gösteren hiç bir tabela yok. Kim için, ne için kullanılıyor gelen bize soruyor. Burası yapılırken Valilik’e ait konuk evi olacağı konusunda bilgilendirilmiştik. Konak inşaatı bitti ancak burada biz konuk göremedik. Konağın bir vakfa verileceğini iddia edenler dahi var. Bu konuya yetkililer açıklık getirmeli” dedi.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.