Konsept İnovasyon Ağı Projesine İzleme Ziyareti gerçekleştirildi

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve TR-AB İş Dünyası Diyaloğu Programı kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından yürütülen, Litvanya’nın Kaunas Ticaret, Sanayi ve Esnaf Odası ile Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası’nın da ortağı olduğu Konsept İnovasyon Ağı Projesi’nin İzleme Ziyareti gerçekleştirildi.

12 Kasım 2019 Salı 13:40
Konsept İnovasyon Ağı Projesine İzleme Ziyareti gerçekleştirildi

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından gerçekleştirilen ziyarette AB Türkiye Delegasyonu Ticaret Bölüm Başkan Yardımcısı Giulio Gentile, AB Türkiye Delegasyonu Sektör Yöneticisi Ela Yazıcı İnan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Proje Sorumlusu Burcu Atılgan yer aldı. Ziyarette proje ile ilgili faaliyetler ve sürdürülebilirliğe katkı sağlayacak farklı projeler ile ilgili görüş alışverinde bulunuldu.

HACISALİHOĞLU’NU ZİYARET ETTİLER

İzleme heyeti üyeleri TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu da ziyaret ettiler. TTSO’nun yürütmekte olduğu başta Trabzon İnovasyon Merkezi ve Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi ile ilgili bilgi veren Başkan Hacısalihoğlu, “Amacımız bu işbirliği faaliyetlerinhden yararlanarak stratejik planımızda yer alan orta ve ileri teknoloji konusundaki üretim faaliyetlerimizi geliştirmektir. Bu nedenle inovasyona büyük önem veriyoruz ve yatırımlarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.