Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın: Basın ve kamuoyundan özür diliyorum.

25 Şubat 2022 Cuma 15:54
Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın: Basın ve kamuoyundan özür diliyorum.

Olayın haberlere yansımasından sonra bugün yazılı bir açıklama yapan Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın, Köprübaşı ilçemizde yol kenarında bulunan bir evin 'Dünya Şampiyonunun Evi Kopuyor' şeklinde basına yansıması sonrasında olay yerine giderek durum tespiti yapmak istedim. 

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; söz konusu binanın yıkılma tehlikesi olmadığı gibi mülk sahibinin de ne büyükşehir Belediyemize, ne ilçe  belediyemize ne de AFAD'a her hangi bir başvurusu yoktur. 

Söz konusu yer mahalline gittiğimde; ilçemizde sosyal medyadan yaptığı gerçek dışı paylaşımlarla kamuoyunu yanıltan daha öncesinde belediyemiz, AK Partimiz ve hükümetimizin çalışmaları ile alakalı kamuoyunda karalamalar yapan Eyüp Emin Erdoğan isimli şahsın benden izin almadan sanki gazeteciymiş gibi telefon kamerasını yüzüme tutarak daha önce de sık sık yaptığı şekilde tahrik edici davranması nedeniyle üzücü bir olay yaşadık. 

İlçemizin bu şekilde gündeme gelmesinden büyük üzüntü duydum. 

Köprübaşı ilçemizde basına yansıyan söz konusu haber dolayısıyla orada görev yapan gazeteci arkadaşlarımızdan, basın ve kamuoyundan özür diliyorum.

Son Güncelleme: 25.02.2022 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.