Köprübaşı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli bir uzman çavuş gözaltına alındı

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yürütmüş olduğu operasyonlarda bir uzman çavuşu gözaltına aldı.

08 Kasım 2017 Çarşamba 13:21
Köprübaşı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli bir uzman çavuş gözaltına alındı

Edinilen bilgiye göre, Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürütmüş olduğu çalışma nedeni ile Köprübaşı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli 1 Uzman Çavuş gözaltına alınarak Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi. Buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından uzman çavuşun Muğla’ya gönderileceği öğrenildi.
Öte yandan Trabzon Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri yürütmüş olduğu FETÖ/PDY operasyonları kapsamında örgütün sivil yapılanmasında olduğu öğrenilen 6 kişiyi gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğü'ne sevk etti. Gözaltına alınan kişilerin arasında ise Trabzon’da özel bir üniversitede öğrenci olan ve Bylock kullandığı öğrenilen 22 yaşında Y.K. isimli şahısın da bulunduğu bilgisine ulaşıldı.
Soruşturmaların sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.