KOSGEB Yurtdışı Pazar Destek Programı TTSO’da iş dünyasına anlatıldı

KOSGEB’in imalat ve ihracat yapan firmalara yönelik başlattığı Yurtdışı Pazar Destek Programı, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) düzenlenen toplantıyla iş dünyası temsilcilerine anlatıldı.

12 Aralık 2019 Perşembe 13:25
KOSGEB Yurtdışı Pazar Destek Programı TTSO’da iş dünyasına anlatıldı

Toplantının açılışında konuşan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, oda olarak firmaların dışa açılımıyla ilgili çalışmalara ağırlık verdiklerini hatırlatarak, “Amacımız dış ticaretin hiçbir ayağını boşta bırakmamak ve firmalarımızın bu konuda tüm bilgi donanımına sahip olmasını sağlamak. Tıkanan iç piyasada yüzünü dışarıya dönmek isteyen üyelerimize her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Çıkış yolu olarak dış ticareti kendinize yön olarak seçerseniz geleceğe dair somut, kalıcı ve sürdürülebilir adımlar atmış olursunuz” dedi.

KOSGEB Trabzon Müdürü Mustafa Kurt ise konuşmasında, “KOSGEB bir süredir destek programlarını daha çok teknolojik üretim yapan, ihracat hedefi olan işletmelere yöneltmiş durumda. Ticaret ve Sanayi Odamızın bu konudaki çalışmalarını da takdirle izliyoruz. Biz de her konuda destek vermeye hazırız. Yurtdışı Pazar Destek Programı da imalatçıların veya ihracatçıların yararlanabileceği bir programdır. KOSGEB’in yeni vizyonunda teknolojik üretim yapan, cari açığı azaltan, stratejik ürünler üreten ve ihracat yapan firmalar odak noktasına alınmış durumda” ifadelerini kullandı.

Toplantıda daha sonra KOSGEB Uzmanı Emirhan Emir tarafından Yurtdışı Pazar Destek Programı’nın detayları anlatıldı ve katılımcıların soruları yanıtlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.