Kozoğlu Hukuk Bürosu açıldı

Avukat Esra Kozoğlu'nun sahibi olduğu Kozoğlu Hukuk ve Danışmanlık Bürosu açıldı.

23 Ocak 2019 Çarşamba 11:15
Kozoğlu Hukuk Bürosu açıldı

Kozoğlu Hukuk ve Danışmanlık Bürosu, Kaşüstü Trabzon’da açıldı. Açılışa Trabzon milletvekili Avukat Salih Cora, Trabzon Baro Başkanı Avukat Sibel Suiçmez, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve çok sayıda avukat ve iş insanı katıldı. Avukat Esra Kozoğlu'nun yapmış olduğu teşekkür konuşmasından sonra konuşan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Açılışını yapmış olduğumuz hukuk bürosunun ilçemize, kardeşimize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Açılışa katılan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Trabzon Barosu Başkanı Avukat Sibel Suiçmez de “Kozoğlu Hukuk Bürosu’nun açılışını sizlerle paylaştığımız için mutluyuz. Sevgili Esra ile hukuk camiasının güçleneceğine inanıyoruz. Kendisini kutluyor ve yetişmesine vesile olan bugüne getiren değerli Kozoğlu ailesini de tebrik ediyorum. Trabzon Esra ile daha da büyüyecek daha da güçlenecektir, tekrar hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora da konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Nezaketi ve zarafeti ile bizleri de bu açılışta unutmadığı için kendine çok teşekkür ediyoruz. Esra anne baba duasını almış birisidir. Anne baba duası alan işlerinde başarılı olur. Biz de meslektaşı olarak yanındayız. Demokratik değerlere saygılı, insan haklarına saygılı hukukun üstünlüğünü önceleyen bir anlayışla mesleki ilkeler doğrultusunda faaliyetini yürütecektir ve çok başarılı olacağına da yürekten inanıyorum. Kapısının hayırlı işlere açılmasını diliyorum ve tebrik ediyorum.”

Arsin ilçe müftüsü Ali Genç'in yapmış olduğu açılış duasının ardından katılımcılar Kozoğlu Hukuk ve Danışmanlık Bürosu sahibi Avukat Esra Kozoğlu'nu tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.