KTÜ Danışma Kurulu’nda yürütülen projeler görüşüldü

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Danışma Kurulu toplantısında yürütülen projelerle ilgili bilgi alışverişi ve kurumlar arası koordinasyon konuları görüşüldü.

12 Aralık 2018 Çarşamba 13:08
KTÜ Danışma Kurulu’nda yürütülen projeler görüşüldü

KTÜ Rektörlüğü’nde Rektör Prof. Dr. Süleyman Baykal başkanlığında yapılan toplantıya Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan, DKİB Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan, DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman ile danışma kurulu üyesi kurumların yetkilileri ve temsilcileri katıldı.

Toplantıda kurumlar tarafından yürütülen projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu ve koordinasyon sağlanması konuları görüşüldü.

TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ ZİYARET EDİLDİ

KTÜ Danışma Kurulu üyeleri, toplantının ardından KTÜ Teknoloji Transfer Ofisi’ni ziyaret etti. Kurul üyelerine Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Oktay Yıldız tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.