KTÜ'den, 128 öğrenci TEKNOFEST'te finale kaldı!

Milli Teknoloji Hamlesine, KTÜ’den Büyük Destek. Trabzon'da KTÜ'nün farklı öğrenim derecelerinde eğitim gören 128 öğrenci, TEKNOFEST’te finale kalmaya hak kazandı.

03 Eylül 2021 Cuma 14:57
KTÜ'den, 128 öğrenci TEKNOFEST'te finale kaldı!

Bu yıl İstanbul Atatürk Havalimanında düzenlenecek TEKNOFEST’te KTÜ’de farklı öğrenim derecelerinde eğitim gören 128 öğrenci, finale kalmaya hak kazandı. 
Öğrencilerin başarılırın tebrik eden KTÜ Yönetimi, konuyla ilgili yayınladığı açıklamada Milli Teknoloji hamlesine dikkat çekti. 
KTÜ’den yapılan açıklamada, “Türkiye’nin gelişen ve üreten bir ülke olması, teknoloji alanında olduğu gibi diğer tüm alanlarda da kendine yeten bir topluma dönüşmesi amacıyla düzenlenen üniversitemizin de paydaş olduğu Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) bu yıl, 21-26 Eylül 2021 tarihlerinde, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda, 34 farklı kategoride gerçekleştirilecektir. 
İlkokul seviyesinden lisansüstü mezun seviyesine kadar yüzlerce gencin katılabileceği, “TEKNOFEST’21 Teknoloji Yarışmaları” için birçok kategoride, takımlar halinde başvuruda bulunan ve Milli Teknoloji Hamlesi yolunda emek verip Üniversitemizin farklı öğrenim derecelerinde eğitim gören 128 öğrencimiz, finale kalmaya hak kazandı.
Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verildi. 

Son Güncelleme: 03.09.2021 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.