" Kurtarmak bizim kanımızda var"kampanyası tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi, Türk Kızılayı ve Trabzonspor tarafından düzenlenen "Kurtarmak Bizim Kanımızda Var" kampanyası başarı ile tamamlandı.

26 Kasım 2019 Salı 15:01
" Kurtarmak bizim kanımızda var"kampanyası tamamlandı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesi, Türk Kızılayı ve Trabzonspor tarafından düzenlenen "Kurtarmak Bizim Kanımızda Var" kampanyasının başarı ile tamamlanması münasebetiyle; Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Göktaş, Kızılay Trabzon İl Başkanı Oğuz Kara, Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Dila Baran, Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Hatice Tok, Planlama Uzmanı Rüçhan Keleş ve Trabzonspor Proje Koordinatörü Yaşar Malkoç’u makamında kabul ederek teşekkür etti.

Kampanyanın, Trabzonspor’un kuruluş tarihi olan 1967 ünite kan toplanması hedefiyle başlatıldığını hatırlatan Zorluoğlu, “2000 ünitenin üzerinde kan toplanmış olduğunu memnuniyetle öğrendim. Güzel bir kampanya yürüttünüz. Teşekkür ederiz, Trabzonspor’umuza da teşekkür ederiz. Her organizasyonda Trabzonspor’umuz bir şekilde var. Trabzonspor bu tür dokunuşlarla şehirde bir futbol takımı olmanın çok daha ötesi bir misyonu üstlenmiş oluyor. Bundan çok mutluluk duyuyorum. Bu kampanyada Trabzonspor ile yapılan işbirliği çok mutluluk verici. Emeklerinizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Türk Kızılayı Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Dila Baran ise kan bağışının önemine dikkat çekerken Başkan Zorluoğlu’na kampanyaya olan desteklerinden ötürü teşekkür etti. Dr. Baran, “Çok etkili bir kampanya oldu. Farklı illerden çok güzel geri dönüşler aldık. Sosyal medya üzerinden bizimle iletişime geçenler bile oldu. 1967 ünite kan toplamayı hedeflemiştik. 2000 üniteyi aştık. Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi olarak çok önemli bir noktadayız. 5 ile hizmet veriyoruz 43 tane hastanemiz var. Coğrafya olarak da zor bir coğrafyamız var. Uzak noktalarda hastanelerimiz var. Dolayısıyla tüm katkılar çok önemli. Bu kampanya sayesinde hastalarımızın kan ihtiyaçları karşılandı” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.