Kurt:Mazeret dönemi bitti çözüm üretin

Saadet Partisi Trabzon il Başkanı Cevat Kurt, Hükümete seslenerek mazeret dönemi bitti çözüm üretin dedi.

22 Temmuz 2018 Pazar 13:00
Kurt:Mazeret  dönemi bitti çözüm üretin

Saadet Partisi Trabzon il başkanlığı Temmuz ayı divan toplantısını il binasında yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Toplantıya il başkanı Cevat Kurt, il müfettişi Şakir Şahintaş, Araklı belediyesi eski başkanı Ümit Çebi, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

HAKSIZ İTAMLARA RAĞMEN

Toplantıda son yapılan seçimleri değerlendiren il başkanı Cevat Kurt, seçimlerde olumsuz şartlara rağmen başarılı olduklarını söyledi. Kurt, sözlerini şöyle sürdürdü:“24 Haziran seçimlerini geride bıraktık. Halkımızın tercihi ile yeni bir dönem başlamış oldu. Öncelikle seçim sonuçlarının ve bu yeni dönemin milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.Saadet Partisi bu seçimlerde, haksız ithamlara ve adaletsiz seçim şartlarına rağmen, üstün bir gayret göstermiş ve oy oranını yüzde yüz artırarak seçimi tamamlamıştır.Seçimlerde insanımızın ve bütün insanlığın kurtuluş reçetesi olan çözüm önerilerimizi anlatmaya gayret ettik. Maalesef bize yapılan haksız iftiralardan ve yalanlardan dolayı bu gayretimiz kesintiye uğradı. Her şeye rağmen kazanmayı hedefleyenler, toplumun birbirine düşman olmasına aldırış etmediler. Biz inanıyoruz ki, dünya hayatı gelip geçici bir süredir. Asıl hayat ahiret yurdudur ve insanlar yaptıklarından hesaba çekilecektir. Yalan ve ikiyüzlü siyaseti biz Saadet Partisi olarak asla kabul edemeyiz. Bu bakımdan bize karşı yürütülen iftira ve yalan kampanyası faaliyetlerini yürütenlere hesap gününü bir kez daha hatırlatmak isterim.

MAZERET DÖNEMİ BİTTİ ÇÖZÜM ÜRETİN

AKP seçimlerin galibi olarak yeni sistemde Cumhurbaşkanının devlet başkanı olduğu ve onların tabiri ile hızlı kararlarla Türkiye’yi süper devlet konumuna getirecek bir yönetim şekline kavuşmuş oldu.Bu güne kadar 16 yıllık iktidarlarına rağmen, türlü bahanelerle, her zaman mağdur edebiyatı yaptılar. Bundan sonra mazeret gösterecek hiçbir bahaneleri kalmadı. Şimdi verilen sözlerin yerine getirilmesinin takipçisi olacağız. Mazeret değil çözüm üretmelerini isteyeceğiz.Bunları söylerken, geçmişte yaşanan AKP siyaseti nedeni ile pek ümit var olduğumuzu söyleyemem. Çünkü AKP siyaset anlayışı bu güne kadar hep, “Mağdurla ağlayıp, celladıyla iş tutan” bir siyasi anlayış olmuştur. “Dün dündür bugün bugündür” anlayışı icraatları olmuştur. Şimdi “haksızlık yapma başkan daha ne gördün ki?” diye soranlara bir örnekle ne demek istediğimi kanıtlamak isterim.17 Nisan’da bedelli askerlik meselesi sorulduğunda bunun şehitlerin anısına saygısızlık olacağını söyleyenlerin, seçimlerden sonraki ilk icraatları bedelli askerliğin yasalaşması olmadı mı? Varın bu misalden bizleri nelerin beklediğini siz tahmin edin.

GÜÇLÜLERİN HUKUKU DEĞİL, HERKES İÇİN ADALET

Biz Saadet Partisi olarak her dönemde insanımızın ve bütün insanlığın dünya ve ahiret hayatı saadeti için çalıştık. 24 Haziran seçimlerinde de bunu yaptık. Biz seçimlerde insanımıza ne anlattık?Biz; Adil bir düzen kuralım istedik. Herkes hakkını alsın istedik. Trabzon’un evladı doğduğu şehirde doysun, göç etmesin istedik. Önce üretime dönük yatırımlar yapalım, iş sahaları açılsın, gençler iş bulsun istedik. Güçlülerin hukuku değil, herkes için hukuk ve adalet istedik. Herkes ekonomik refahtan eşit pay alsın istedik. Kadrolara ehliyetli ve liyakatli insanlar atansın istedik. Yandaşa değil, vatandaşa hizmet edilsin istedik. Kimse siyasi tercihinden dolayı ötekileştirilmesin istedik. Ülkemiz ciddi tehditlerle karşı karşıya iken, ülke içerisinde 81 milyon vatan evladını kucaklayıcı siyaset yapılsın istedik. İş bulamadığından, gençler bunalıma girip intihar etmesin istedik. Ataması yapılmadığı için canına kıyan öğretmenler olmasın istedik. Çocuğunu doyuramadığı için cinnet geçiren anneler olmasın istedik. Haksız ithamlarla hapse atıldığından, cinnet geçirerek hayatına son verenler olmasın istedik. Hülasa, Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve yeni bir Dünya istedik.

Biz bu istekler ve idealler uğruna, siyasetimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bizimle yürümek isteyen yürekli insanlara her zaman gönlümüz de kapımızda açık olacaktır.” Dedi.

Son Güncelleme: 22.07.2018 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.