Kuvvetli:Yüce Türk Milleti’nin karşısında hiçbir güç duramaz

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli 15 Temmuz darbe girişimin yıldönümü münasebetiyle bir açıklama yaptı.

15 Temmuz 2018 Pazar 15:57
Kuvvetli:Yüce Türk Milleti’nin karşısında hiçbir güç duramaz

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli  yaptığı açıklamada 15 Temmuz 2016 hain fetö darbe kalkışması, hainlerin karşısında duran ya istiklal ya ölüm diyen Yüce Türk Milleti’nin eşsiz direnişi ile bertaraf edilmiştir.O gün Türk Milleti devlet ve millet birliğine ve demokrasiye olan bağlılığı uğruna ölümüne bedenini tankların altına atarak kararlılığını bütün dünyaya göstermiştir.Milli iradeyi hiçe sayan alçaklar bir tek şeyi hesaba katmadı oda egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Bayrağımızı indirtmeyelim, ezanımızı dindirtmeyelim diyen Yüce Türk Milleti’nin karşısında hiçbir güç duramaz. Bilinmelidir ki Türk Milleti tarih boyunca bu tür olaylar karşısında her zaman esaret zincirlerini kırmayı başarmıştır.

Ancak bundan sonra bu tür saldırılara tevessül edilmemesi ve darbecilerle sağlıklı mücadele edebilmek için ;

 fetönün devlet içinde yapılanmasına göz yumanlar er ya geç hukuk önünde hesap vermeli, 

 suçlu-suçsuz ayırımı iyi yapılmalı, 

 darbeden bir haber  boğazı kesilen askerlerimizin hakları da korunarak suçlular en ağır şekilde cezalandırılmalı 

 ama daha önemlisi mutlaka darbenin siyasi ayağı ortaya çıkarılmalıdır. 

Türkiye’yi zayıflatmaya yönelik satılmış darbe heveslilerinin her zaman alabileceği, suçlulara en ağır  ceza verilmeden bu girişimlerin önüne geçilmesi zor olabileceği bilinmelidir. Gölbaşı’nda şehit edilen Özel Harekatçılarımız hâlâ gözümüzün önündedir.15 Temmuz darbe kalkışmasını şiddetle ve nefretle kınıyorum. Demokrasi şehitlerine ve bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.Ne Mutlu Türk’üm Diyene!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.