‘Lavinia Butik’ Söğütlü'de açıldı

İşinsanı Halis Güneş’in kız kardeşi Seyhan Özçelik, Söğütlü Mahallesinde butik açtı. Açılışa çok sayıda davetli katıldı.

18 Kasım 2019 Pazartesi 09:24
‘Lavinia Butik’ Söğütlü'de açıldı

Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş’in kardeşi Seyhan Özçelik, ‘Lavinia Butik’ isimli iş yerini Söğütlü Mahallesinde hizmete sundu. Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde yapılan açılışa Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akgün Balıkçılık sahibi Vedat Akgün, Cevat Birinci, Trabzon Büyükşehir Belediye meclis üyesi Emre Akgün, Adnan Topsakal, Murat Saka ile aile dostları katıldı.

TİCARET GÜZEL İŞTİR

İşyerinin açılış konuşmasını yapan Halis Güneş, girişimci kadınların ekonomiye güç kattığını belirterek, “Ticaretle uğraşan kadınları tebrik ediyorum. Bizler de ticaretle uğraşıyoruz. Kardeşimde de bir heyecan var. Dükkanı tutup, açmış. Biz de abi olarak kardeşimin yanında olup ona destek vereceğiz. Ticaret çok güzel bir iştir. Allah herkese ticaretimizi güzel yapmayı nasip eylesin. Kardeşim, fabrikalarla görüşerek, bölgenin ihtiyacı olan ürünleri buraya getirdi. Açılışımız hayırlara vesile olsun” dedi.

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, “Seyhan hanımda Halis abi gibi ticareti iyi biliyor. Allah yar ve yardımcısı olsun. Bugün buradaki kalabalık, Akçaabat’ın, Trabzon’un ülkemizin güzelliği. Ülkemiz birlik beraberlik içinde. Allah bu birlik beraberliğimizi daim eylesin. İş yeri hayırlı olsun, kendilerine bol kazanç temenni ediyorum” diye konuştu. Akçaabat eski belediye başkan yardımcısı Cevat Birinci, kadınların her alanda başarılı olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Halis bey ile Akçaabat’ımız çok güzel. Sizlerle komşu olmak çok güzel. İnşallah sizlerle cennette de komşu oluruz. Seyhan hanım, sizi kutluyor tebrik ediyorum.” Birinci, konuşmasının ardından yaptığı açılış duası ile iş yerinin açılışı gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 18.11.2019 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.