Maçka'da ishal paniği

Trabzon’un Maçka ilçesinde 217 kişi bulantı, kusma ve ishal şikayetleri nedeniyle ilçedeki hastaneye akın etti .

08 Ağustos 2019 Perşembe 14:58
Maçka'da ishal paniği

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Trabzon Maçka ilçesinde 07.08.2019 tarihinde bulantı, kusma ve nadiren ishal şikâyeti ile hastaneye başvuruların artması bilgisi üzerine İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından yapılan inceleme sonucunda 07.08.2019 - 08.08.2019 tarihleri arasında 217 kişinin Maçka Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Acil Servisine aynı şikâyetlerle başvurduğu, başvuranların gerekli tedavilerini alarak genel durumları iyi şekilde taburcu edildiği ve hastanede yatarak tedavi gören vatandaşımızın olmadığı tespit edilmiştir.

Yaşanan olayda, Maçka ilçesinde son birkaç gündür meydana gelen yoğun yağmur yağışının etkili olabileceği düşünülmüş olup gerekli ıslah çalışmalarının yapılması için ilgili kurumlarla irtibata geçilmiştir.

İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından içme kullanma sularının analiz ve takibine devam edilmektedir denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.