Makna Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi'nde Görev Dağılımı Yapıldı

19 Şubat 2022 Cumartesi 14:04
Makna Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi'nde Görev Dağılımı Yapıldı

Geçtiğimiz günlerde iki liste halinde yapılan Trabzon Makina Mühendisleri Odası Genel Kurulunda yeniden güven oyu alan Fulya Bankoğlu seçim kurulundan mazbatasını aldı.

Seçim kurulu Başkanından mazbatasını alan Fulya Bankoğlu ilk olarak yaptığı yönetim kurulu toplantısında görev dağılımını yaptı görev dağılımı şu şekilde oluşturdu.

Başkan Fulya Bankoğlu
Başkan Vekili .Hüseyin İncel
Sekreter Sena Sağlam
Sayman Sinan Koç
Üye Ufuk Bulut
Üye Dilek Denizci
Üye Ömer Revi

İlk yönetim kuturlu toplantısı ile görev dağılımının gerçekleşmesinin ardından tüm ekibi ve çalışanları ile geleneksel pasta kesimi ile kutlama yapıldıktan sonra bir dahaki toplantıda toplanılmak üzere ayrıldılar. Törenin ardından açıklamada bulunan Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şube başkanı Fulya Bankoğlu, çok güzel bir seçim süreci geçirdik. Burada kazanan odamız olmuştur. Bize destek veren yada destek vermeyen diye bir ayrışımda bulunmayacağım, bu zorlu süreçte bu pandemi döneminde tüm riski göz önüne alarak  gerçi bizler tüm tedbirleri almıştık maske mesafe ve dezenfektan olarak ama yine de bizlere değer vererek gerek şehir dışında gerekse ilimizden oy kullanmaya gelen tüm her üyemize teşekkür ediyorum. Burada ben kazandım diyemem burada kazanan Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi olmuştur.

Son Güncelleme: 19.02.2022 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.