Mansur Yavaş ,Başkan Bıyık'ı ziyaret etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ı makamında ziyaret etti.

28 Temmuz 2019 Pazar 11:47
Mansur Yavaş ,Başkan Bıyık'ı ziyaret etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Bıyık'ı tebrik eden Yavaş, "Yomra Belediye Başkanımız 31 Mart seçimlerinde oldukça önemli bir performans ortaya koydu. Türkiye'nin Mustafa Bıyık gibi yeni yüzlere ihtiyacı var. Seçimden sonra şahsımı ziyaret ettiler. Bende iadei ziyarette bulunma fırsatı buldum. Arkasında ciddi bir halk desteği bulunan başkanımıza destek olmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Yomra Belediye Başkanı Bıyık, ziyaretlerinden ötürü Başkan Yavaş,'a teşekkür etti. Çalışmaları ve projeleri hakkında Yavaş'ı bilgilendiren Bıyık, "Sayın Başkanımızın tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz, desteklerini talep ediyoruz. Ülkemizin önemli değerlerinden biri olan Başkanımızı Yomra'da ağırlamaktan mutluluk duyduk: diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın, Yomra Belediye Başkanı Bıyık'ı ziyaretinde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İstanbul eski Milletvekili Aylin Nazlıaka, ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.