Meclis üyeleri bilgilendirme toplantısı TOBB’da yapıldı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katıldı.

26 Nisan 2019 Cuma 10:20
Meclis üyeleri bilgilendirme toplantısı TOBB’da yapıldı

TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, yönetim kurulu ve meclis üyelerinin katıldığı, TOBB İkiz Kuleler ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilen seminerde çeşitli konuşmacılar tarafından bilgilendirmeler yapıldı.

Seminerde meclis üyelerine; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kurumsal yapısı, faaliyetleri ve son dönem çalışmaları, meslek örgütlerinin Türk siyasi tarihindeki yeri, önemi ve karar alma sürecinde TOBB'un rolü, arabuluculuk, teminat mektupları ve Eximbank kredileri, küresel gelişmeler ve Türkiye, İstihdam Seferberliği 2019, protokol kuralları, finansal yönetim, son dönemde hayata geçen düzenlemeler, TOBB iştirakleri, iş hayatında iletişim, etkili yönetim becerileri, Türkiye ekonomisindeki güncel gelişmeler konusunda alanında yetkin konuşmacılar tarafından bilgiler aktarıldı.

TTSO meclis üyeleri ayrıca TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nin mühendislik bölümlerinde yer alan laboratuvarları inceledi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.