Mecliste bir araya geldiler

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu mecliste bir araya geldi

03 Temmuz 2019 Çarşamba 15:50
Mecliste bir araya geldiler

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu mecliste bir araya geldiler. Milletvekili Salih Cora, Zorluoğlu ve Dilekoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Başkanımız Sayın Zorluoğlu’na ve İl Başkan Vekilimiz Sayın Dilekoğlu’na teşekkür ediyorum. Şehrimizin sorunları, proje ve yatırımları için faydalı bir görüşme gerçekleştirdik” dedi.

İBİŞ’İ ZİYARET ETTİLER

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, ayrıca Trabzon Sanat Evi Başkanı Adnan Taç ile birlikte Kültür Turizm Eğitim ve Araştırma Genel Müdürü Okan İbiş’i ziyaret etti. Cora, ziyaret nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Değerli hemşehrimize, şehrimizin kültürel faaliyetlerine sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz.”

2010-2011’İN TERTEMİZ ŞAMPİYONU TRABZONSPOR’DUR

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, 3 Temmuz nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Trabzonspor Kulübü’nün resmi twitter hesabından şike davasının yıldönümü nedeniyle yayınladığı video ve mesajı alıntılayarak “2010-2011 sezonunun ‘tertemiz’ şampiyonu Trabzonspor!” mesajını yayınlayan Cora Trabzonsporluların büyük desteğini gördü. Bordo mavili taraftarlar Cora’nın mesajına yorumlarla destek oldular.

GÜVEN İÇİN TAZİYE MESAJI

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, vefat eden 1975-1980 CHP Trabzon Senatörü, Trabzonspor Kulübü Onur Üyesi Hasan Güven için taziye mesajı yayınladı. Cora mesajında şu ifadeleri kullandı: “CHP Trabzon Eski Senatörü Sayın Hasan Güven beyin vefatını üzüntü ile öğrendim. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.”

Son Güncelleme: 03.07.2019 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.