Meğer proje değişmiş!

Defalarca ulaşıp bilgi almak istediğimiz TOKİ işi günlerdir oyalarken projede değişikliğe gidildiği Büyükşehir’in paylaşımı ile gün yüzüne çıktı.

23 Aralık 2019 Pazartesi 09:52
Meğer proje  değişmiş!

RUHSATSIZ BAŞLADI

Trabzon’da geçtiğimiz aylarda yıkılan Hüseyin Avni Aker Stadı, 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu ve Yavuz Selim Sahası’nın yerinde ruhsatı olmadan yapımına başlanan Millet Bahçesi projesi ile ilgili hali hazırda yapılmış net bir açıklama olmadığı gibi bir proje görselinin de şehirle paylaşılmamış olması tepki çekmişti.

YENİ ALAN EKLENMİŞ

Önceki akşam Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından Millet Bahçesi içerikli bir paylaşımda projenin görseli ortaya çıkarken daha önceki proje çalışmalarından farklılık olduğu dikkatlerden kaçmadı. Yeni görselde Orman Lojmanları’nın bulunduğu alanın da Millet Bahçesi’ne dahil edildiği görülüyor.

TOKİ DİRETİYOR!

TOKİ konu ile ilgili açıklama yapmamak da diretirken projede yeni değişikliklere de gidilebileceği öne sürüldü. Aynı zamanda Orman Lojmanları’nın bulunduğu alana Trabzon Devlet Tiyatrosu için sahne yapılacağı da belirtilmişken bu konuda da net bir açıklama ya da görsel olmaması bir bilinmezlik olarak kuşku doğuruyor.

sonnokta gazetesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.