Memur alımı için başvurular alınıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere memur alımı için başvurular başladı.

07 Aralık 2018 Cuma 09:58
Memur alımı için başvurular alınıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere memur alımı için  dün başlayan başvurular  12 Aralık akşamına kadar devam edecek. İlk gün ciddi şekilde yoğunluk yaşanırken Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi yoğunluktan ötürü saat 20.00’a kadar başvuruları kabul edecek. Öte yandan Trabzon Büyükşehir Belediyesi başvuru için sırada bekleyen adaylara çay ve pasta ikramında bulunuyor.

Büyükşehir Belediyesi bünyesine çeşitli niteliklerde 83 itfaiye eri ve 88 zabıta memuru, Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü bünyesine ise çeşitli niteliklerde 14 mühendis, 2 kimyager, 5 tekniker, 8 teknisyen, 20 V.H.K.İ ve 2 memur olmak üzere toplamda 222 personel alımı yapılacağını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Alımlar Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yapılacaktır. Tüm alımlarda KPSS şart bulunmakta olup Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğünün resmi internet sitelerinde memur alım ilanlarımız yayımlanmaktadır. Alınacak personelin sınıfı, unvanı, derecesi, adedi, KPSS puan türü, KPSS taban puanı, nitelikleri, başvuru şekli, başvuru zamanı gibi tüm ayrıntılar ilanlarımızda yayımlanmıştır. Başvurular 6-12 Aralık tarihlerinde alınmaktadır. Başvuru şartlarına uygun bulunan hemşehrilerimin bu süre zarfında başvurularını itina ile gerçekleştirmeleri önem taşımaktadır” diye konuştu.

Son Güncelleme: 07.12.2018 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.