Meydan Viyadüğünün yıkılması Reşadiye'den daha önemli!

Başkan Murat Zorluoğlu Meydan Viyadüğünün yıkılıp bölgenin dal-çıkla geçilebileceğini açıkladı. İnşaat Mühendisler Odası Şube Başkanı Muzaffer Aydın, “Reşadiye Kavşağı’nın yıkımından daha önemli” dedi

11 Ocak 2021 Pazartesi 16:43
Meydan Viyadüğünün yıkılması Reşadiye'den daha önemli!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Meydan Viyadüğünün yıkılmasını ve bölgenin bir dal-çıkla geçilmesini içeren proje için çalıştıklarını belirtti.

Projeyle ilgili konuşan Zorluoğlu, “Meydan Viyadüğü ile ilgili çalışılması talimatını verdim. İlk veriler yapılabilir gibi duruyor. Çalışmalar tamamladıktan sonra teknik olarak uygunsa burası kaldırılıp yerin altından geçebilir, imkân varsa kaynağını bulup yapmak istiyoruz. Şehrin merkezinden bu görüntüyü kaldırabilirsek mutluluk duyarım.” dedi.

ÇOK ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA
Meydan Viyadüğünün yıkılmasıyla yapılacak olan dal-çık projesinin Trabzon Barosu yanından çıkışı olacağını belirten Başkan Zorluoğlu, “Bu konu çok önemli bir çalışma gerektiriyor.” değerlendirmesinde bulundu. Konuyla alakalı görüş bildiren İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Muzaffer Aydın ise, Reşadiye Kavşağı’nın yıkım kararına değindi ve Meydan Viyadüğünün yıkımının daha önemli olduğunu söyledi.

DESTEKLiYORUZ
İnşaat Mühendisler Odası Şube Başkanı Muzaffer Aydın, “Reşadiye’de zamanın belediye başkanı hırsına yenildi. Meydan Viyadüğü zamanında büyük zorluklarla yapıldı evet ama ilerisi öngörülemedi. Viyadük meydanı öldürdü. Çok kötü bir görüntü var. Büyükşehir Belediyemizin bölgenin dal-çıkla geçilmesine yönelik bir projesi var ve sonuç verecek gibi görünüyor. İnşaat Mühendisleri Odası olarak destekliyoruz. Meydan Viyadüğünün yıkımı Reşadiye’den daha önemli.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.