Mhp'den emniyetin havaya ateş açma yasağına destek

MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım,Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nün havaya ateş açma konusuna getirdiği yasağa destek vererek sevdiklerimizin saçma sapan bir heves uğruna sakat kalmasına ve ölmesine gönlümüz razı olmuyor dedi.

05 Eylül 2018 Çarşamba 13:45
Mhp'den emniyetin  havaya ateş açma yasağına destek

MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım,yapığı yazılı açıklamada son zamanlarda Trabzon’umuzdaki bu zor ortamının farkındayız. MHP olarak bu durumu yakından takip ediyoruz.Trabzon Emniyetinin gayretli çalışmaları her türlü övgüyü hak etmektedir.Trabzon’u Türkiye’nin en güvenli ve huzurlu ili olması en büyük dileğimizdir. Sayın Emniyet Müdürümüzün bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz ve takdir ediyoruz.

Bu konuda atılacak her adıma desteğimiz tamdır. Güven ortamı içinde halkımızın ve çocuklarımızın emniyet içinde olmaları beklentimizdir.Emniyet müdürümüzün ve tüm teşkilatın arkasında durmak bizim için önemlidir.Bu konuda bir talebimizde şu olacaktır.Halkımızın silaha olan merakını, taşıma ve bulundurma isteklerini anlıyoruz. Ama uyarı ve ilanlarla rastgele havaya ateş açıldığında mermi çekirdeklerinin bir şekilde geri döndüğünü insanımıza birlikte anlatalım.

Sevdiklerimizin saçma sapan bir heves uğruna sakat kalmasına ve ölmesine gönlümüz razı olmuyor dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.