Mhp İl Başkanı Tarım'dan Amerika Başkanı Trump'a tepki

Mhp İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım Amerika Başkanı Trump'ın terörist gurupları vurursanız, ekonominizi bitiririz açıklamalarına tepki göstererek ,Hükümet direndikçe, arkasında ülkücü hareket dağ gibi durdukça başaramayacaklar dedi.

15 Ocak 2019 Salı 14:23
Mhp İl Başkanı Tarım'dan Amerika Başkanı Trump'a tepki

Mhp İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ,bekâ sorunu yoktur diyenlere ibretle duyurulur, şayet kürt diye bahsettikleri, terörist gurupları vurursanız, ekonominizi bitiririz diyor trump, aslında işin ana temasıda, MHP nin pozisyon almasıda burdaki düşüncenin temelindedir. kürdistan projemizden vaz geçemeyeceğiz demektedir trump, Hükümet direndikçe, arkasında ülkücü hareket dağ gibi durdukça başaramıyacaklar. gerekirse bu millet 1 ay kira almaz, kira vermez, halkımız başka seçenekleride bulur, şayet mesele ülkemizin bölünmez bütünlüğüyse.
inanıyorumki özgürlüğü olmayan bir ülkenin ezanıda okunamaz. ben onun için MUSTAFA KEMALİ çok seviyorum, çan sesleri yerine, ezanımızın özgürlüğünü kurtarmıştır. Türkiye vahim durumdadır, mevcut hükümete karşı olmak, devlete karşı olmakla eş değerdedir. güvenliğimiz için yapılan bütün hamleler pilanlı ve doğrudur.bir silkelenip kendimize gelmeli ve bazı kızgınlıkları bu ülkenin geleceği için GENEL BAŞKANIMIZ gibi buz dolabının dondurucu kısmına koymalıyız. bunun aksi bu ülkeyi zayıflatır, birde allâh göstermesin, milletimiz bizi anlıyamassa, perde kapanmaya yakin gireriz sahneye ve DÜNYA sadece bizi hatırlar. 

Son Güncelleme: 15.01.2019 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.