Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti.

28 Haziran 2022 Salı 11:27
Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti.

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, Trabzon İl  yönetim kurulu üyeleri ile beraber  Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şube yönetim kurulunu  ziyaret ederek emeklilerle bir araya geldi. 
Trabzon Şube Başkan Yardımcısı Ümmügül Çalık ve yönetimine gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eden Nacar, Emeklimiz geçim derdinde evine ekmek getiremiyor  Avrupa'lı emekliler Türkiye’ye geliyor en lüks otellerde kalıp yiyip içip ülkelerine geri gidiyor. Bizim  emeklimiz köyüne gidemiyor Avrupa bizi neden kıskansın Millet Partisi iktidara geldiğinde emeklimize insan onuruna yaraşır bir ücretlendirme yapacağız dedi.

Emeklinin emeklemeye takati kalmadığını belirten Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Trabzon Şube Başkan Yardımcısı Ümmügül Çalık,  emeklimiz maaşını alınca en yakın parka gidip oturuyor. Ailesini alıp lokantaya tatile götüremiyor. Emeklilik hükümetin bedavaya verdiği bir sosyal yardım değildir. Emekli yıllarca çalışıp prim gün sayısını ödeyip yaş koşulunu tamamlar. Bu şartları tamamlayanlara devletimiz emekli aylığı 2500 tl vermesi skandaldır dedi.
Şube Başkan Yardımcısı Çalık, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile beraber Genel başkan Nacar’a emeklilerin sıkıntılarını dile getirdikleri dosyayı sundular.

Son Güncelleme: 28.06.2022 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.