Milletimizin demokrasi zaferi

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), Paralel Devlet Yapılanması (PDY) tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminin sene-i devriyesinin ikinci yılı dolayısıyla bir açıklama yaptı.

15 Temmuz 2018 Pazar 13:22
Milletimizin demokrasi zaferi

BATI’NIN AJANLARI HİÇBİR ZAMAN BAŞARAMAYACAK

Türkiye’de 15 Temmuz 2016’da FETÖ/PDY terör örgütü tarafından yapılan darbe girişiminin büyük bir dirayet ve cesaretle engellenerek ülkenin uçurumun kıyısından kurtarıldığını söyleyen AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, “Türkiye’ye karşı sürekli bir savaş halinde olan Batılı ülkeler, girişimlerinden sonuç çıkaramayınca son planlarını içeriye soktukları ajanlarla uygulamaya çalıştı. 40 yılı aşkın bir süredir kendilerini dini inançların arkasına sığınarak saklayan FETÖ/PDY ajanları, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, milletimizin huzur ve refahına kastetti. Masum insanlarımızı, polisimizi, askerimizi şehit etti. Bayrağı koruyan güvenlik güçlerimizi hedef aldı, bayrağımızın sahibi Türk Milleti’ne namlusunu çevirdi. Milletimizin dirayeti, vatan ve bayrak sevgisi, Cumhurbaşkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu, gönlü vatan aşkıyla atan güvenlik güçlerimizin bağlılığı ve tabi ki kahraman şehitlerimiz ve cesur gazilerimizin sayesinde bu hain girişim engellendi ve tüm dünyada eşi benzeri olmayan bir demokrasi zaferi destan gibi tarihe işlendi” dedi.

“KAHRAMANLARI DUA İLE ANACAĞIZ”

Türkiye’de FETÖ/PDY ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğine de değinen Altunbaş, “Uzun yıllardır devletimizin içine sızan bu ihanet şebekesine karşı mücadele kararlılıkla sürmeye devam edecektir. Son Peygamberimiz (s.a.v.) ile bizlere gönderilen Kur’an-ı Kerim’i ve kainatın tek hakimi Yüce Yaradan’ı değil de, niyeti hasıl olmayan, kendini dinen önemli bir yere koymaya çalışan ve etrafındakileri de böyle inandıran, aklını hurafelere kiralamış kişiler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır. Türkiye’de bu yapıya mensup kişilerin ve vesayet odaklı çalışanların ülkemiz üzerinde gerçekleştirmeye çalıştıkları hain planların gerçekleşme durumu artık kalmamıştır. 15 Temmuz’u bir ömür unutmayacağız. Ne yapılan ihaneti, ne de şehitlerimizi unutmayacağız. Kahramanlarımızı duayla, hainleri ihanetleriyle anacağız. Bu vesile ile 15 Temmuz’da şehit düşen kahramanlarımızı rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Allah mekanlarını cennet eylesin. Milletimizin demokrasi bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.