Milletvekili Ayvazoğlu; Teveccühün sürekli arttığı partiyiz.

03 Eylül 2021 Cuma 14:42
Milletvekili Ayvazoğlu; Teveccühün sürekli arttığı partiyiz.

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, çalışmaları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bölgeye ziyareti ile alakalı açıklamalarda bulundu. Ayvazoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Kuruluşundan beri Partimizin çeşitli kademelerinde, Kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gölgesinde siyaset yapıyoruz, elhamdülillah milletimizin sürekli artan teveccühü ile 20 yıldır iktidarda bulunan bir parti olduk. Milletimiz, uykusuz, tatilsiz, ailesinden, sağlığından, ömründen fedakarlık yapıp milletinin derdiyle dertlenen böylesine bir liderin yanında elbette aynı hasletleri barındıran yol arkadaşlarının olmasını ister. Dolayısıyla sadece profesyonellik açısından bakılsa bile şikayet edilemeyecek bir hususta, gönül verdiğimiz davaya hizmet ederken verebileceğimizin azamisini vermeye gayret ediyoruz.”

HEYECAN YARATIYOR 
“Kıymetli Cumhurbaşkanımızın memleketine gelmesi elbette bölgemizde coşkulu bir heyecan yaratıyor. Her gelişinde önemli müjdelerin haberini veren ve bunların bir bir hayata geçirilmesi için iradesini ortaya koyan Sayın Cumhurbaşkanımıza minnettarız. Bizler burada veya Türkiye’nin her yerinde oluşan küçücük boşlukları bile fırsata çevirmeye çalışıyoruz. Yani sadece burası değil Cumhurbaşkanımızla her görüşmemizde kendisine şehrimiz ve ülkemizle alakalı birçok konuyu arz ediyoruz. Şimdide bu fırsatı bulduğumuzda Arsin Yatırım Adasından, Araklı Bayburt yoluna, Otizm Yaşam Merkezinden, TEKNOFEST’e, Tekstil Sanayi Sitesinden, Tarım, Turizm, Sağlık yatırımlarına kadar birçok alanda hazırladığımız dosyamızı zatıalilerine arz edeceğiz.”

Son Güncelleme: 03.09.2021 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.