Milletvekili Cora'dan Çanakkale zaferi mesajı

Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ,Çanakkale Zaferi'nin 105. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

18 Mart 2020 Çarşamba 09:28
Milletvekili Cora'dan Çanakkale zaferi mesajı

Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ,Çanakkale Zaferi'nin 105. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla  yayınladığı mesajında Bugün; Tarihe sığmayacak kadar büyük, Türk'ün kanıyla yazdığı Çanakkale Zaferi'nin 105. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü...

Çanakkale zaferiyle sadece Türk değil, dünya tarihine de yön veren bu millet, istiklali ve bağımsızlığı tehdit altında olduğunda, "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" anlayışı ile canını ortaya koyarak başaramayacağı hiçbir şey olmadığını bütün dünyaya göstermiş ve eşsiz bir mücadele ile eşsiz bir zafer kazanmıştır.

Birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışma anlayışımız, imanımız ve inancımız, tarifi imkansız mücadele ruhumuz ile birleşerek bu milleti zafere ulaştırmıştır.

Bizlere düşen en büyük görev, kahraman ecdadımızın bizlere mirası bu vatana layıkıyla sahip çıkarak Çanakkale ruhunu ve kararlılığını bugün de kalbimizde hissederek, bu destanı gelecek nesillere ilham kaynağı olarak aktarmaktır.

Şairin de dediği gibi

Çanakkale;

"Dur yolcu! bilmeden gelip bastığın

Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.

İstiklal uğrunda, namus yolunda

Can veren Mehmet'in yattığı yerdir."

Bu duygu ve düşüncelerle,

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. yıl dönümünde bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizi ve Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.