Milletvekili Cora, Yomra'yı Bırakmıyor

21 Eylül 2022 Çarşamba 14:40
Milletvekili Cora, Yomra'yı Bırakmıyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, programları kapsamında Yomra’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Kaşüstü Mahallesi’nde saat 11.00’da başlayan ziyaretler Sancak Mahallesi’de devam etti. Esnafların iş yerlerini tek tek gezerek sıkıntılarını ve isteklerini dinleyen Salih CORA yanına gelen vatandaşlarla da tek tek ilgilendi. Akşam saat 19.00’a kadar süren ziyaretler, AK Parti Yomra İlçe Başkanlığında teşkilat mensupları ile yapılan toplantı ile tamamlandı.

Milletvekili CORA’nın bu ziyaretine AK Parti Yomra İlçe Başkanı Abdülkadir ÖZDEMİR, ana kademe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nurten ŞAHİN ve yönetimi, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yomra Koordinatörü Emine TEKKE,  Meclis Üyeleri Mustafa BAYINDIR, Hasan DİLAVEROĞLU, Eyüp ÇUVALCI ve mahalle başkanları da eşlik etti.

SORUNLARI ANINDA ÇÖZÜYORUZ

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili konuşan CORA, “Yaz programlarımız kapsamında bütün ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Yomra ilçemize de bu yaz içerisinde 4 kez resmi program yaptık. Bugün Kaşüstü’nden başlayarak Şana’nın içerisine oradan Çınarlı ve Şanlı Mahallelerindeki hemşerilerimizle görüşerek akabinde Sancak mahallesine kadar bütün esnafımızı ziyaret ettik, onların sorunlarını, taleplerini dinledik ve onların görüşlerini, önerilerini aldık. Bu durum bizim için çok faydalı oluyor. AK Parti’nin siyaset anlayışı olarak milletten aldığı bilgi ile sorunları direkt muhatabıyla görüşen anında çözüm üreten ve bu şekilde yol alan bir siyasi partiyiz. Sürekli milletimizle bu gönül bağını sıkı tutmaya ve kuvvetlendirmeye çalışıyoruz.“ dedi.

YOMRA’NIN BEKLENTİLERİNİ KARŞILIYORUZ

“Bugün gündemin en önemli maddelerinden biri doğal gazdı. Doğal gaz noktasında bir önceki ziyaretimizden bu yana yaptığımız en önemli çalışmalardan bir tanesi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in ilimizi ziyareti sırasında kendisine Yomra’nın yaşadığı sorunu anlattık.” diyen CORA, sözlerine şöyle devam etti: “Bu kapsamda enerji bakanımız da bizzat kendisi muhatapları, yetkilileri arayıp onlarla gerekli görüşmeleri yapıp, talimatlandırarak yol almaya çalıştık. Güzel gelişmeler oldu. Ekipler oluşturuldu, malzeme tedariği sağlandı. Zil Deresi’nin bulunduğu alanda yaşanan sıkıntının çözüme ulaşmasıyla Yomra ilçemize doğal gaz en kısa süre içerisinde kavuşturulacaktır. Bu konuda bizden beklentiyi iyi anlıyoruz. Bu beklentiye uygun bir şekilde Yomra ilçesinin beklentilerini karşılayacağız. Aynı şekilde Oymalıtepe-Özdil yolunda da karayollarına yönelik gelen talep ve şikayetleri de aldık. Yetkililerle görüşüp güzergahın tünelle geçilmesi noktasındaki talebimizi genel müdürlüğe sunduk. Platformu çıkan alanlarla ilgili olarak da asfaltlama çalışmalarının başlamasını istedik. Kamulaştırma sorunu olan parsellerle ilgili ödeneklerin aktarılmasını yine yetkililerden talep ettik. İlçemizin bütün sorunlarını yakından takip ediyoruz. Hükümet konağı inşaatı devam ediyor. Emniyet müdürlüğü binamız içinde ihale sürecini başlatacağız. Müdürlük geçici yerine taşınınca mevcut bina yıkılıp yerine ilçemize yakışır bir emniyet müdürlüğü binasını inşa etmiş olacağız.”

Son Güncelleme: 21.09.2022 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.