Milletvekili Cora,başkanların projelerini yakından takip ediyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora Trabzon’da ilçe belediye başkanlarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletiyor, aynı zamanda onların projelerini Ankara’da takip ediyor

26 Nisan 2019 Cuma 14:57
Milletvekili Cora,başkanların projelerini yakından takip ediyor

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ YAPTI

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, Ankara Trabzon arasında çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yoğun siyaset gündeminden fırsat buldukça Trabzon’a gelen Milletvekili Cora, önceki gün Trabzon’a gelerek, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde göreve gelen Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Çarşıbaşı Belediye Başkanı, Mümin Nuhoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara'ya hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK İLE DEVAM

“Belediye işi gönül işidir” diyen Cora, belediye başkanlarına, “Kapınız her daim açık, yüreğiniz geniş, yüzünüz tebessüm içerisinde olsun. Birlik, beraberlik ve kardeşlik hukuku içerisinde olursak başaramayacağımız hiçbir iş yoktur. Bize oy veren vermeyen herkesi kucaklamalıyız. Samimiyet ve tevazu başarının anahtarıdır. Kalp kırmayacağız, rekorlar kıracağız” ifadelerini kullanırken, yeni dönemlerinde ve kutlu yolculuklarında başarılar diledi.

MANAHOZ DERESİ İÇİN SÖZ ALDILAR

Dün Ankara’ya dönen Cora burada da Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın’ı ziyaret etti. Cora ziyaretlerde ilçe ile ilgili projeleri anlattıklarını ifade ederek, “Manahoz Deresi ıslahının projesinin yapım ihalesinin bu yıl gerçekleştirileceğinin sözünü aldık. Bize göstermiş oldukları yakın ilgi için Sayın Bakan Yardımcımız Sayın Fatih Metin Bey’e ve DSİ Genel Müdürümüz Mevlüt Aydın Bey’e çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.