Milletvekili Cora,bu bütçe halkın bütçesidir

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yaptı.

07 Kasım 2019 Perşembe 13:57
Milletvekili Cora,bu bütçe halkın bütçesidir

Bütçe kanun teklifi ve kesin hesap kanunun teklifinin geneli üzerinden görüşmeler gerçekleştirdiklerini ifade eden Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, “AK Parti'ye kesintisiz 18 kez bütçe yapma imkanı veren milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Böyle bir imkan hiçbir iktidara nasip olmamıştır. Bunun alamet-i farikası bütçede ‘her daim unutulanları’ unutmayanların ortaya koyduğu duyarlılıktır. Bütçede esnafımıza, çiftçimize, çalışanlara, kadınlara, gençlere, yaşlılara, emeklilere ve engellilere pay ayırmamızın nedeni bütçenin hakkın bütçesi olmasından kaynaklanmaktadır dedi.

AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN REFAHINI ARTTIRMAK

Bütçede savunma sanayine kaynak aktarmalarının nedeninin terörü bu topraklarda silip atmakta bir tereddüt yaşamamak olduğunu da ifade eden Cora “Bütçedeki amacımız ülkemizin büyüme ve gelişme hızını sürdürmek, kalkınma hamlelerini gerçekleştirmek, vatandaşlarımızın refahını artırmak ve onlara daha hızlı kaliteli hizmet sunmaktadır” şeklinde konuştu.

DENEMEÇ’İ ZİYARET ETTİLER

AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora beraberindeki Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Koccaman ve MHP Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hüseyin Kara ile birlikte Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç’i ziyaret etti. Cora ziyaret ile ilgili olarak, “Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu için bina ve yer arayışımız devam etmektedir. İnşallah kısa sürede çözüme kavuşturacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.