Milletvekili Cora,bu fitneci anlayış koronavirüs'ten daha tehlikeli

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, koronavirüs salgını nedeniyle okulların tatil edilmesinin ardından öğrencilerin eğitimlerinin aksamaması için hayata geçirilen uzaktan eğitim sisteminin ilk gününde EBA TV'deki başörtülü öğretmen için çirkin ifadeler kullanan Can Ataklı'ya tepki gösterdi.

24 Mart 2020 Salı 16:31
Milletvekili Cora,bu fitneci anlayış koronavirüs'ten daha tehlikeli

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora,“Başörtülü öğretmenler öğrencilerin rol modeli olamazmış! Bu ifadeler çürük bir zihniyetin yeniden tahayyül çabasıdır. Ha siyasetçisi ha gazetecisi yada herhangi bir yöneticisi... Hepsi aynıdır. Her kap kendi içini sızdırır misali her olayı kendi meşreplerinden yorumlamaktadırlar. Bunlar sıradan söylenmiş ifadeler değildir. Kesinlikle maksatlıdır. Aslında meseleleri başörtüsü değil, dille, dinle, diyanetle, inançla hesaplaşma mücadelesidir. Toplumun milli ve manevi değerlerini aşağılamaya çalışmaktır, provokasyondur. Bu fitneci anlayış korkarım ki koronavirüsten daha tehlikelidir. Bütün vatandaşlarımızı bu ve bunun gibi tiplerden uzak durmaya, sosyal mesafeyi korumaya davet ediyorum. Allah bu zevata fırsat vermesin” dedi.

---------------------

Tüm imkanları seferber edeceğiz

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, kamu bankalarının yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına ilişkin aldığı önlemler ile ilgili değerlendirmede bulundu. Cora yaptığı değerlendirmede, “Tüm vatandaşlarımızın, iş dünyasının, çalışan ve üreten kesimin kısacası özel sektörün nasıl bir fedakarlık yaptığının farkındayız. Süreç uzadıkça sektörü bekleyen risklerinde farkındayız. Bu minvalde görülen aksaklıklar giderilecek, değişen koşullara göre yeni düzenlemeler yapılacak, hülasa tüm imkanları seferber edeceğiz. Kamu bankalarına aldıkları bu kararlar nedeniyle bilhassa teşekkür ederiz. Lakin kararın tamiminde de esneklik sağlanmasının takibini isteriz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.