Milletvekili Çoradan Vakfıkebir Çıkarması

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA'dan Vakfıkebir çıkarması... Önceki gün Trabzon'a gelen Milletvekili CORA, burada bir dizi ziyarette bulundu.

06 Eylül 2020 Pazar 13:33
Milletvekili Çoradan Vakfıkebir Çıkarması

Önce Trabzon İl Jandarma Alay Komutanlığı görevine getirilen Kıdemli Albay Orhan SIRMA'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CORA, ardından Trabzonspor’un eski futbolcusu Hamdi ARSLAN'ın annesi Ayşe ARSLAN'ın Derecik Mahallesi'ndeki cenazesine katılarak taziyelerini iletti. ARSLAN'ın acısını paylaşan ve başsağlığı veren Milletvekili Salih CORA, daha sonra Vakfıkebir'e gitti. 

CORA, burada ilk etapta Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet BALTA ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet UZUN ile bir araya geldi. BALTA, UZUN ve CORA ardından Vakfıkebir Kaymakamı Mesut YAKUTA'yı ziyaret etti. Kaymakamlık binasında ilçeye yapılan yatırımlar ve projeler görüşülürken, pandemi sürecinde yapılan destekler, sürecin işleyişi ve kamu yatırımları hakkında istişarede bulunuldu.  Vakfıkebir'de esnaf ve vatandaşları ziyaret eden CORA, onların taleplerini de dinledi. Oldukça yoğun bir programla günü tamamlayan CORA, Kebir Süt ailesinin ortaklarından Metin Ali KARADENİZ'in oğlu Semih KARADENİZ'in nikâhında şahitlik ederek ilçeden ayrıldı. 

CORA, "AK Parti demek dur durak demeden milletimiz için çalışmaya devam etmek demektir. Milletimizin teveccühü karşısında bize düşen görev, ilçemize hizmet etmektir. Onların bize gösterdikleri ilgiye layık olabilmek için çalışmaya devam edeceğiz. Vakfıkebir'imiz için birçok yatırım yaptık. Sosyal Hizmetler ve İŞ-KUR Merkez hizmet binalarımızı açtık. TOKİ evleri yaptık, Millet Bahçesi inşaatımızı yapıyoruz. Vatandaşlarımızın için sosyal alanlar oluşturduk. Kapalı Spor Salonu ve KYK Yurtları yaptık. Çamlık Sahil bandında Doğu Karadeniz'in ilk ve tek nitelikli plajını halkımızın hizmetine sunduk. İlçemizde beton ve asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Tamamladığımızda binlerce kişiye istihdam sağlayacağımız Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi Bölgesi'nin çalışmaları da sürüyor. Bu ilçemiz için heyecan yaratan, önemli bir projedir. OSB'nin parselasyon çalışmalarını tamamladık ve yatırımcıların hizmetine açtık. OSB’ye ulaşımı sağlayacak olan 4,5 kilometre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde çift gidiş, çift geliş yolumuz da kısa sürede tamamlanacak. Ancak bunlar yeter mi, yetmez. Vakfıkebir ilçemize Olimpik kapalı yüzme havuzu, yeni Adliye Binası, yeni İlçe emniyet Binası ve yeni fakülte kazandırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Vakfıkebir'imiz için daha çok çalışacağız. Vakit Vakfıkebir'e hizmet Vaktidir." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.