Milletvekili Cora,Göksu'nun açıklamasında Trabzon’a hakaret içeren hiçbir ifadeye rastlamadım

Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ,Esenler Belediye Başkanımız  Mehmet Tevfik Göksu’nun açıklamalarını defalarca izledim. Kullandığı cümlelerde Trabzon’a hakaret içeren hiçbir ifadeye rastlamadım.

16 Mayıs 2019 Perşembe 09:12
Milletvekili Cora,Göksu'nun açıklamasında Trabzon’a hakaret içeren hiçbir ifadeye rastlamadım

Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ,Esenler Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Tevfik Göksu’ya karşı sığ sözler üzerinden yapılmaya çalışılan bir algı operasyonu var.Başkanımızın açıklamalarını defalarca izledim. Kullandığı cümlelerde Trabzon’a hakaret içeren hiçbir ifadeye rastlamadım.

Yunan medyasının “İstanbul’u Yunanlı kazandı” manşetine sessiz, PKK’lı Bese Hozat’ın “İmamoğlu’nu destekleyin” çağrısına çıt çıkarmayan CHP’nin İstanbul Belediye Başkan adayını eleştiren ve “Büyük Oyunu Bozacağız” diyen Esenler Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu’nun yerden yere vurulmaya çalışılması maksatlı bir o kadar tehlikeli, sinsi, bölücü, ayrıştırıcı bir yaklaşımdır. Herkesi bu konuda hassasiyetli davranmaya davet ediyorum. Olmayan bir açıklamayı varmış gibi göstermek algı operasyonu ve itibarsızlaştırma girişimidir.

İnternete girilip “CHP, Trabzon, Hakaret” kelimeleri yazıldığında karşınıza kimin çıkacağına iyi bakın.

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün’ün Trabzonlular hakkında yaptığı Pontus benzetmesi hafızalarda çok daha taze olarak yerini korumaktadır. Herkes kendini bir gözden geçirsin. Bu milletvekili hakkında hiçbir işlem yapmayanlar şimdi çok konuşup, boş konuşanlardır.

Sayın başkanın hiçbir şekilde hakaret içermeyen sözlerini bağlamından çıkartılıp, hedef saptırıp siyasi istismar konusu yapılması büyük bir acziyettir.

Sayın Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde İstanbul’da yaptırdığı bir heykelde Türk Katili Makarios’un rölyefine yer vermesine alkış tutanlar, Belediye başkanımızın, Yunanlılar tarafından yapılan bu benzetmeye sessiz kalınmasını eleştirmesini, çarpıtarak istedikleri gibi yorumlaması ve bunun çığırtkanlığını yapması bir algı propagandasıdır.

Milletimiz kimin ülkesine hizmet etmeye çalıştığını, kimin de kimlerle kol kola girerek, kimlerin sözcülüğünü yaptığını çok iyi bilmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.