Milletvekili Cora,yangın bölgesinde

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Arsin ilçesi Güneyce Mahallesi'nde dün akşam başlayan yangını söndürme çalışmalarını yerinde inceledi.

24 Aralık 2019 Salı 16:24
Milletvekili Cora,yangın bölgesinde

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Arsin ilçesi Güneyce Mahallesi'nde dün akşam başlayan yangını söndürme çalışmalarını yerinde inceledi.Belediye Başkanı Sait Gürsoy ve Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir'den söndürme çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Cora, “İlimiz ve çevre illerden gelen ilgili birimlere bağlı ekipler dün geceden beri yangını söndürmek için yoğun bir çalışma yürütmektedir. Yangın kontrol altına alınsa da aşırı rüzgar nedeniyle zorluklar yaşanmaktadır. Tedbirli ve dikkatli bir çalışma yürütülmektedir. Yangının yaşam alanlarına sıçramaması için gerekli önlemler alınmıştır” dedi.

CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Cora ayrıca Trabzon'un yetiştirdiği kıymetli iş insanı Aslan Uzunalioğlu'nun eşi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Ali Uzunalioğlu'nun annesi Mevriye Uzunalioğlu’nun cenaze törenine katılarak Uzunalioğlu ailesine taziye dileklerini sundu.,

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.