Milletvekili Günnar 'dan İnşaat Mühendisleri Odası'na ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar ve AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube’sini ziyaret etti.

31 Temmuz 2019 Çarşamba 12:19
Milletvekili Günnar 'dan İnşaat Mühendisleri Odası'na ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar ve AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube’sini ziyaret etti.

Trabzon Şubesi Başkanı Muzaffer Aydın ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Günnar ve Altunbaş, Trabzon’un geleceği olan vizyon projeler üzerine değerlendirmelerde bulundular.

Milletvekili Günnar, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelip istişare etmenin önemine vurgu yaptığı konuşmasında, “Trabzon’un geleceği sivil toplum kuruluşlarının elindedir. Geleceğin vizyonuna yön veren inşaat mühendislerinin meselelerini önemsiyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızla belirli aralıklarla bir araya gelip istişare etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ortahisar İlçe Başkanı Altunbaş, AK Parti’nin diyalog kurma ve ortak akıl ile yönetme anlayışının oldukça gelişmiş bir yapıda olduğuna değinerek, “Şehrimize yapılacak her yatırımda sivil toplum kuruluşlarımızla ve meslek odalarımızla ortak noktada buluşmayı ve diyaloglarımızı geliştirmeyi önemsiyoruz. Sizlerin fikir ve önerileri bizler için değerli” diye konuştu.

Günnar ve Altunbaş’a teşekkür eden Trabzon Şube Başkanı Aydın, “Şehrimizin ve vatandaşlarımızın yararına yapılacak her projeye katkı sunmaktan memnuniyet duyarız. Projeler hayata geçirilirken bizlerle istişare edilmesine ve fikirler, önerilerimizin alınmasına önem veriyoruz” diyerek ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirdi.

Günnar ve Altunbaş, Şube Başkanı Aydın’a misafirperverlikleri için teşekkür ederek yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.