Milletvekili Kaya Yomra’da

25 Eylül 2021 Cumartesi 10:59
Milletvekili Kaya Yomra’da

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Yomra’da esnaf ziyaretleri yaptı. Beraberinde Yomra İlçe Başkanı Erol Pekşen, Meclis Üyesi Muammer Turan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı. 
Esnafı tek tek gezerek sorunlarını dinleyen Milletvekili Kaya, “Esnaf ve vatandaşlarımız ‘Hep seçim zamanında geliyorsunuz’ diyordu, bu sefer seçim olmadan da gelip esnafımızı ziyaret etmek istedik. Görüyoruz ki, esnafın hali perişan. Hala siftah yapmayan esnaf var. Çok  gelişmiş ve hızlı büyüyen ilçemiz sessizliğe bürünmüş. Yaprak kıpırdamıyor. Ekonomik olarak esnaf çok kötü durumda. Bu sessizlik bizi üzüyor. 

Esnaf ziyaretinde vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği Milletvekili Kaya, ilçede yaşayan vatandaşla da sohbet etti. Özellikle gençlerin işsizlik ve gelecek kaygısı olduğunu belirten Kaya, “Geçlerimiz hiç üzülmesin… Onlar içinde güzel planlarımız var. Artık geleceğinden emin olan gençler görmek istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 25.09.2021 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.