Milletvekili Kaya,Kutlugün Mahallesi'nin yol sorununu TBMM'ye taşıdı

Chp Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya,Trabzon Maçka yoluna yapılan tünelden Kutlugün Mahallesi’nde bir bağlantı yolu bulunmaması ve tüneli kullanan araçların Kutlugün Mahallesi'ni transit geçmesi nedeniyle; mahalledeki yaklaşık 50 hane ve 500'e yakın çalışanı bulunan işletmelerin mağduriyet yaşadığını belirterek konuyu TBMM Genel Kurulu’nda gündeme getirerek yetkililere çözüm çağrısında bulundu.

07 Kasım 2018 Çarşamba 15:37
Milletvekili Kaya,Kutlugün Mahallesi'nin yol sorununu TBMM'ye taşıdı

Chp Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya,BMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada,Trabzon-Maçka kara yolunun 5'inci kilometresinde çift tüplü tünel yapılmıştır. Ancak tünel projesinde yapılan bir hata nedeniyle Maçka'dan geliş yönünde Kutlugün Mahallesi'ne giriş için yan yol bırakılmamıştır. Tüneldeki ulaşımın tek yönlü sağlanması ve bağlantı yolunun yapılmaması nedeniyle Maçka yönünden gelen toplu taşıma araçları ve özel araçlar Kutlugün Mahallemize uğramadan transit olarak geçmek durumunda kalmaktadır. Bu nedenle Kutlugün Mahallemizdeki yaklaşık 50 hane ve 500'e yakın insanın çalıştığı işletmeler büyük bir mağduriyet yaşamaktadır. Vatandaşlarımız mahalle içinden geçen eski yolun tünel çıkışına bir köprü ve yan yolla bağlanmasını, eski yolun asfaltlanarak genişletilmesini ve yaşadıkları mağduriyetlerin giderilmesini talep etmektedir. Yetkililerden Kutlugün Mahallemizin haklı, önemli ve bir o kadar da acil olan taleplerini yerine getirmesini rica ediyoruz dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.