Milletvekili Kaya,THY'nin bu ayrımcı tutumunun sebebi ne?

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya,Türk Hava Yollarının filosuna yeni kattığı Maçka adlı uçağın ilk seferine iktidar partisinin Trabzon milletvekillerinin davet edilip muhalefet partili Trabzonlu vekillerin davet edilmemesine tepki gösterdi.Milletvekili Kaya,bu ayrımcılığı kınıyorum, ayıplıyorum. THY yetkililerini bu konuda açıklama yapmaya ve özür dilemeye çağırıyorum dedi.

10 Temmuz 2019 Çarşamba 10:48
Milletvekili Kaya,THY'nin bu ayrımcı tutumunun sebebi ne?

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Türk Hava Yolları, filosuna kattığı yeni uçağına Eren Bülbül'den yola çıkarak "Maçka" adını vermiştir. Bu Maçka uçağı ilk seferini 8 Temmuz Pazartesi günü Trabzon'a gerçekleştirmiş ve ardından Eren Bülbül'ün mezarı başında da bir anma programı düzenlenmiştir. Bu yaklaşımı alkışlıyoruz. Ancak bu programa AKP'nin 4 Trabzon milletvekili davet edildiği hâlde ne Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili olarak bana ne de İYİ PARTİ Trabzon Milletvekili Sayın Hüseyin Örs'e bir davet yapılmamıştır. Bu ayrımcılığı kınıyorum, ayıplıyorum. THY yetkililerini bu konuda açıklama yapmaya ve özür dilemeye çağırıyorum dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.