Milletvekili Köseoğlu,Türkiye artık günü kurtaran ülke değil

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Ortahisar’da esnaf ve vatandaş ziyareti yaparak sorunlarını dinledi. Milletvekili Köseoğlu, “Türkiye AK Parti iktidarı ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi." dedi.

06 Şubat 2018 Salı 13:24
Milletvekili Köseoğlu,Türkiye artık günü kurtaran ülke değil

Köseoğlu’nun, Ortahisar ilçesi Meydan bölgesinde yaptığı ziyaretlere Ortahisar İlçe Başkan Yardımcısı Kani Bal ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Milletvekili Köseoğlu, esnaf ve vatandaşların günlük yaşamları ile ilgili talep ve beklentilerini de dinlerken, gündeme dair yöneltilen sorulara da cevap verdi.

Milletvekili Köseoğlu, "Ortahisar ilçesi Meydan bölgesinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerimiz ile gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz. Milletimizden aldığımız güç ve inançla yolumuza devam ediyoruz. AK Parti, kurulduğu günden itibaren ‘ben merkezli siyaset değil, biz merkezli siyaset yaparak’ bugünlere geldi. AK Parti olarak vatandaşın istek ve önerileri doğrultusunda hareket ediyoruz. Milletin hizmetkârları olarak sadece seçimlerde değil bugünler dışında da sürekli halkımızın arasında olarak onların talep ve isteklerini dinliyoruz. AK Parti 16 yıldır halkın teveccühü sayesinde iktidar kaldı. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizler de AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti sayesinde aldı. Yine Türkiye AK Parti iktidarı ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi." ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini kaydeden Milletvekili Köseoğlu, “AK Parti halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizler de AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Hemşerilerimizin göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.